May

Okulumuzun çok amaçlı salonunda Okul Rehber Öğretmenimiz ve 7. sınıf öğretmenlerimizin katılımıyla 7.Sınıf Veli Toplantısı ve LGS Veli Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi. Veli toplantımıza ve LGS bilgilendirme seminerimize katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz, sınıf rehber öğretmenlerimiz gözetiminde sınıflarında kağıt, plastik, cam, metal vb. geri dönüşüm kutuları oluşturdular. Öğrencilerimiz böylece sıfır atık projesine destek verip çevreyi temiz tutma duyarlılığı ve geri dönüşüm bilincini geliştirdiler.

May

Okul Rehber Öğretmenimiz Kübra Sultan KUMCU tarafından Nisan ayı öğrenci doğum günleri panomuz hazırlandı. Panoda adı yer alan öğrencilerimizin doğum günlerini kutlar, sağlıklı ve başarılı bir ömür dileriz.

May

Okuyorum Tartışıyorum Projesi kapsamında öğrencilerimizin okudukları "Uçurtma Avcıları" adlı kitap, Nisan ayı 2. etkinliğimiz olarak 25 Nisan Salı günü saat 11:45'te öğle arasında, okulumuzun z-kütüphanesinde, İngilizce Öğretmenimiz Meral SOY YAĞCI ve Matematik Öğretmenimiz Sümeyra SÜRME GÖNOĞLU'nun koordinesinde öğrencilerimiz tarafından tartışılıp değerlendirildi.

May

"Empati Gözlüğünü Tak" E-Twinning projemizin panosu Okul Rehber Öğretmenimiz Kübra Sultan KUMCU ve öğrencilerimiz tarafından hazırlandı.

May

Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz Okul Ramazan İftar Yemeği'ni bu yıl Karaisalı Kültür Evi'nde okul idaremiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.