Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için öğrencilerimiz bayraklarla ve Atatürk resimleriyle sınıflarda pano çalışmaları yaptılar.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için öğrencilerimiz okulumuzu bayrak ve balonlarla süslediler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe kutlamaları kapsamında düzenlenen bayraklı ve meşaleli yürüyüşe ve ilçe meydanındaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen mehter takımı gösterisine öğrencilerimiz de katıldı.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı Avrupa Kod Haftası (7-22 Ekim 2023) panosu hazırlandı.

Mrt

Okulumuzda, Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Gazze'de yaşanan soykırım nedeniyle Filistin'e yardım kermesi düzenlendi.

Mrt

Türkiye geneli MEB'e bağlı tüm okullarla eşzamanlı olarak okulumuzda, Gazze'de yaşanan soykırım nedeniyle hayatını kaybeden Filistinliler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ekm

Okulumuz projelerinden biri olan "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)" kapsamında pano çalışması yapıldı.

Ekm

Okulumuzda Sıfır Atık Projesi panosu hazırlandı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda okulumuzun veli görüşme saatleri belirlendi. Sayın velilerimizin herhangi bir konuda okulumuzu ziyaret etmeden önce çizelgedeki gün ve saatleri dikkate alarak randevu almalarını rica ederiz.

Veli görüşme saat çizelgesine aşağıdaki resimden veya word bağlantı linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz..

Haz

Okulumuzun yıl sonu Müzik Dinletisi 8 Haziran 2023 Perşembe günü saat 20:00'de Çeceli Kadın, Gençlik ve Kültür Evi'nde gerçekleştirildi. Müzikle İyiliğe konulu Müzik Dinletisi'ni hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Müfide KUVVETLİ ile etkinlikte görev alan tüm öğrencilerimizi başarılı performanslarından dolayı tebrik eder, müzik dinletimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm izleyicilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okuyorum Tartışıyorum Projesi'ni başarıyla gerçekleştiren 5/A sınıfı öğrencilerimizle, proje yürütücüleri olan Matematik Öğretmenimiz Sümeyra SÜRME GÖNOĞLU ve İngilizce Öğretmenimiz Meral SOY YAĞCI gözetiminde, Varda Köprüsü ve Yerköprü'ye yıl sonu sınıf gezisi düzenlendi.

Haz

Liselere Giriş Sınavı (LGS)'ye giren 8. sınıf öğrencilerimizle Karaisalı Ömer Nasuhi Bilmen Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Matematik Öğretmenimiz Mustafa Kemal CURA gözetiminde lise tanıtım gezisi düzenlendi.

Haz

Bu yıl 6 Haziran 2023 günü Adana Tüyap Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen Kod01 Robotik ve Kodlama Şenliği'ne projelerimizle ve görevli öğrencilerimizle katıldık.

Haz

Okulumuzun 8. sınıf öğrencileri yıl boyu LGS'ye kazanım değerlendirme sınavları ve soru çözüm saatleriyle hazırlanıp son çalışmalarını da yaptılar. 4 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı'nı başarıyla tamamladılar. Öğrencilerimizi yıl boyu gösterdikleri ders çalışma gayretlerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Öğrencilerimiz, yürütücülüğünü İngilizce Öğretmenlerimizin gerçekleştirdiği Uluslararası Öğrenci Mektup Arkadaşlığı projemiz kapsamında İspanya ve Yunanistan'daki öğrencilere yeni mektuplar gönderdi.