Haz

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden ve okulumuzda da daha önce İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Can TERLER'i ve ailesini anma programı, okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Ayrıca okulumuzdaki kodlama atölyesine ismi verilip anısına düzenlenen köşenin açılışı yapıldı, okul bahçemizde mevlid okutuldu. Depremde yaşamını yitiren Can TERLER ve ailesine Allah'tan rahmet diler, kederli yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

May

19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Samsun'a çıkıp Milli Mücadele'yi başlatmasının 104. yılında, okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı panomuz hazırlandı. Panomuzun hazırlanmasında emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Hacer ÖZDAŞ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

May

Okuyorum Tartışıyorum Projesi kapsamında öğrencilerimizin okudukları "Sadako" adlı kitap, Mayıs ayı etkinliğimiz olarak 17 Mayıs Çarşamba günü 11:45'te, okulumuzun z-kütüphanesinde Matematik Öğretmenimiz Sümeyra SÜRME GÖNOĞLU ve İngilizce Öğretmenimiz Meral SOY YAĞCI'nın koordinesinde öğrencilerimiz tarafından konu ve içerik yönünden değerlendirildi.

May

Okulumuz öğrencileriyle, Trafik Haftası (6-12 Mayıs 2023) kapsamında Sayın Kaymakamımız Mert KUMCU'nun önderliğinde ilçe trafik polis ekiplerinin katılımı ile gerçekleştirilen ilçe trafik eğitimi etkinliğine katıldık. Öğrencilerimiz bu eğitim etkinliğiyle trafik kurallarına uyma konusunda bilgilenip trafik bilinçlerini geliştirdiler.

May

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz okul kermesimizi bu eğitim-öğretim yılında da velilerimiz ve ilçe halkımızın yoğun katılımıyla okul bahçemizde gerçekleştirdik. Hazırladıkları yiyeceklerle kermesimize katkı sunan velilerimize, katılımlarından dolayı ilçe halkımıza ve organizasyonda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

İlçe genelinde Karaisalı Eğitimi Destekleme Projesi (KARED) kapsamında düzenlenen Mayıs ayı Kazanım Değerlendirme Sınavı okulumuzun tüm sınıflarında gerçekleştirildi.

May

Uluslararası Öğrenci Mektup Arkadaşlığı projemiz kapsamında, proje yürütücülüğünü yapan İngilizce Öğretmenlerimiz Müfide KUVVETLİ, Meral SOY YAĞCI ve Nahide KUŞÇU tarafından, projeye Türkiye, İspanya, Çekya, Polonya, Romanya ve Yunanistan'dan katılan öğretmen ve öğrenci paydaşlarımızın katılımıyla görüntülü Google Meet Toplantısı gerçekleştirildi.

May

Öğrencilerimize, yürütücülüğünü İngilizce Öğretmenlerimiz Müfide KUVVETLİ, Meral SOY YAĞCI ve Nahide KUŞÇU'nun yaptığı Uluslararası Öğrenci Mektup Arkadaşlığı projesi kapsamında İspanya, Çekya, Polonya, Romanya ve Yunanistan'dan öğrenci mektupları geldi.

May

Okuyorum Tartışıyorum Kitap Okuma ve Değerlendirme Projesi etkinlik duyuruları için 5/A sınıfımızdan projeye katılan öğrencilerimizin 3D avatar resimlerini oluşturduk.

May

Teknofest 2023'te okulumuzu "Akıllı Ulaşım" kategorisinde "Bilim Avcıları-Beni Unutmayın Projesi" ile başarıyla temsil eden proje yürütücüsü İngilizce Öğretmenimiz Meral SOY YAĞCI ve projede yer alan öğrencilerimizi İstanbul'dan dönüşte okulumuzda karşıladık.

May

Bu yıl İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen Teknofest 2023'e okulumuz Adana'yı temsilen "Akıllı Ulaşım" kategorisinde "Bilim Avcıları-Beni Unutmayın Projesi" ile katıldı. Teknofest 2023 proje yürütücüsü İngilizce Öğretmenimiz Meral SOY YAĞCI ve proje takımında yer alan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

May

Tüm öğrencilerimizin katılabildiği ve Arkadaşlık konulu düzenlenen Okul Şiir Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz ve Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından ödülleri verildi. Şiir yarışmamızda dereceye girerek başarı elde eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Öğrencilerimize liseleri tanıtmak amacıyla Adana Kız Lisesi, Adana Ticaret Odası (ATO) Anadolu Lisesi, Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi, Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kurttepe Şehit Ali Öztaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne, Okul Rehber Öğretmenimiz Kübra Sultan KUMCU, İngilizce Öğretmenimiz Müfide KUVVETLİ, Matematik Öğretmenimiz Mustafa Kemal CURA ve Fen Bilimleri Öğretmenimiz Mehmet Salih USLU gözetiminde okul gezisi düzenledik.

May

Okulumuzda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tasarlanan Diyalekt ve Diyalekt Kids İngilizce Öğrenme Uygulamaları, afiş ve bilgilendirme yoluyla duyuruldu.

May

Okulumuzun çok amaçlı salonunda 8. sınıf öğrencilerimize yönelik Okul Rehber Öğretmenimiz Kübra Sultan KUMCU'nun düzenlediği ve Karaisalı Devlet Hastanesi'nden hemşire ve sağlık görevlilerinin anlatımlarıyla katıldığı Hemşirelik, Ebelik ve Sağlık Bölümleri Meslek Tanıtım Semineri gerçekleştirildi.