ADANA / KARAİSALI - Atatürk Ortaokulu

Ekm

1.Dönem 1.Yazılı ortak sınav tarihleri ve sınav senaryoları tablosuna aşağıdaki excel bağlantı linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ekm

Okulumuzda 30 Ekim-3 Kasım 2023 haftası ve 6-10 Kasım 2023 haftasında gerçekleştirilecek 1.Dönem 1.Ortak Sınavlar'ın 5. 6. 7. ve 8. sınıflar uygulama takvimlerine aşağıdaki word bağlantı linklerinden veya resimlerden sırasıyla ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı ve minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe stadyumunda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul panolarımız hazırlandı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı ve minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için öğrencilerimiz bayraklarla ve Atatürk resimleriyle sınıflarda pano çalışmaları yaptılar.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için öğrencilerimiz okulumuzu bayrak ve balonlarla süslediler.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı Avrupa Kod Haftası (7-22 Ekim 2023) panosu hazırlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe kutlamaları kapsamında düzenlenen bayraklı ve meşaleli yürüyüşe ve ilçe meydanındaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen mehter takımı gösterisine öğrencilerimiz de katıldı.

May

Okulumuzun Okuyorum Tartışıyorum Projesi kapsamında Ekim ayı 2. okuma etkinliklerinde öğrencilerimiz, "Bir Kıvılcım" isimli kitap ile Malala Yusufzay adlı yazarın "Ben Malala" isimli kitabını okuyup z-kütüphanemizde proje yürütücüsü öğretmenlerimize kitaplardaki karakter ve olayları yorumladılar.

May

Okulumuzun Okuyorum Tartışıyorum Projesi kapsamında Ekim ayı 1. okuma etkinliği olarak öğrencilerimiz, Hannah Gold adlı yazarın "Son Ayı" isimli kitabını okuyup z-kütüphanemizde proje yürütücüsü öğretmenlerimize kitaptaki karakter ve olayları yorumladılar.

Mrt

Okulumuzda, Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Gazze'de yaşanan soykırım nedeniyle Filistin'e yardım kermesi düzenlendi.

Mrt

Türkiye geneli MEB'e bağlı tüm okullarla eşzamanlı olarak okulumuzda, Gazze'de yaşanan soykırım nedeniyle hayatını kaybeden Filistinliler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ekm

Okulumuzda "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)" kapsamında pano çalışması yapıldı.

Ekm

Okulumuzda Sıfır Atık Projesi panosu hazırlandı.