Ekm

1.Dönem 1.Yazılı ortak sınav tarihleri ve sınav senaryoları tablosuna aşağıdaki excel bağlantı linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ekm

Okulumuzda 30 Ekim-3 Kasım 2023 haftası ve 6-10 Kasım 2023 haftasında gerçekleştirilecek 1.Dönem 1.Ortak Sınavlar'ın 5. 6. 7. ve 8. sınıflar uygulama takvimlerine aşağıdaki word bağlantı linklerinden veya resimlerden sırasıyla ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Ortak Sınav "Matematik" dersi konu soru dağılım ve sınav senaryo tabloları (sırasıyla 5. 6. 7. 8. sınıflar) aşağıda verilmiştir. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Ortak Sınav "Türkçe" dersi konu soru dağılım ve sınav senaryo tabloları ile sınav kazanımları (sırasıyla 5. 6. 7. 8. sınıflar) aşağıda verilmiştir. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Ortak Sınav "Fen Bilimleri" dersi konu soru dağılım ve sınav senaryo tabloları ile sınav kazanımları (sırasıyla 5. 6. sınıflar) aşağıda verilmiştir. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Ortak Sınav "İngilizce" dersi konu soru dağılım ve sınav senaryo tabloları (sırasıyla 5. 6. 7. 8. sınıflar) aşağıda verilmiştir. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Ortak Sınav "Sosyal Bilgiler" ve "TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük" dersleri konu soru dağılım ve sınav senaryo tabloları (sırasıyla 5. 6. 7. 8. sınıflar) aşağıda verilmiştir. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzdaki 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Ortak Sınav "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi" dersi konu soru dağılım ve sınav senaryo tabloları (sırasıyla 5. 7. 8. sınıflar) aşağıda verilmiştir. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda okulumuzun veli görüşme saatleri belirlendi. Sayın velilerimizin herhangi bir konuda okulumuzu ziyaret etmeden önce çizelgedeki gün ve saatleri dikkate alarak randevu almalarını rica ederiz.

Veli görüşme saat çizelgesine aşağıdaki resimden veya word bağlantı linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz..

May

Okuyorum Tartışıyorum Projesi Mayıs-Haziran Kitap ve Etkinlik Programı duyuruldu. Buna göre "Sadako" isimli kitap 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü, "Dünyayı Değiştiren Hükümdar Fatih Sultan Mehmet" isimli kitap ise 1 Haziran 2023 Perşembe günü öğle arasında okulumuzun z-kütüphanesinde öğrencilerimiz tarafından değerlendirilecektir.

May

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Diyalekt ve Diyalekt Kids İngilizce Öğrenme Uygulamaları'nın tanıtım afişlerine aşağıdaki bağlantı linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz..

May

Okul Rehber Öğretmenimiz Kübra Sultan KUMCU tarafından öğrencilerimize yönelik Liselere Giriş Sınavı (LGS 2023) Kılavuz İnceleme El Broşürü hazırlandı. Söz konusu dokümana aşağıdaki bağlantı linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz..